ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Είμαστε έτοιμοι"

Ενρίκε: "Είμαστε έτοιμοι"
ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε EUROKINISSI SPORTS

Οι σκέψεις του 27χρονου ακραίου του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε, για τα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στον "Δικέφαλο του Βορρά" και για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Ενρίκε δείχνει να έχει προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ μπαίνοντας στο δεύτερο εξάμηνο παρουσίας του στην ομάδα. Μιλώντας με αφορμή την έναρξη της σεζόν, ανάφερε:

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

"Ναι, πιστεύω είμαστε έτοιμοι. Δουλέψαμε καλά από την αρχή της προετοιμασίας. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι διαφορετικά, σε σχέση με το πρωτάθλημα που ξεκινά. Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά. Έχουμε καλούς παίκτες για να αντεπεξέλθουμε στην διοργάνωση και πρέπει από την αρχή να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα από τις πρώτες αγωνιστικές, καθώς το πρωτάθλημα είναι πολύ σημαντικό για εμάς".

Για το πρώτο του εξάμηνο στον ΠΑΟΚ, τι διδάχθηκε από αυτό, την άποψή του για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τι χρειάζεται ο Δικέφαλος για να καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

"Για μένα το πρώτο εξάμηνο ήταν ιδανικό. Όταν έφτασα δώσαμε πολλά παιχνίδια και κερδίσαμε το κύπελλο. Τώρα όλα είναι διαφορετικά. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η θερμοκρασία. Όταν έφτασα εδώ το χειμώνα, είχε κρύο και τώρα η ζέστη είναι αφόρητη. Πρέπει όλοι να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι οι άλλες ομάδες θα είναι πιο φρέσκες από εμάς καθώς έχουν να δώσουν μεγάλο διάστημα επίσημο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς παίκτες διαθέσιμους και σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποθεραπεία, καθώς παίζουμε ένα παιχνίδι αν τρεις μέρες. Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ για να καταφέρει να πετύχει".

Για το στόχο της ομάδας:

"Πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Στην συνέχεια θα έρθουν και οι τίτλοι για τους φιλάθλους, για τον Σύλλογο. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στο να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Τα υπόλοιπα θα έρθουν αυτόματα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ