ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πέντρο Ενρίκε υποστήριξε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στη φάση που ζήτησε πέναλτι, ενώ τόνισε πως ήταν... ψόφιος, γι' αυτό το λόγο και έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League και μείωσε τη διαφορά απ' την κορυφή και τους "ερυθρολεύκους" στους οχτώ βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Πέντρο Ενρίκε μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και υποστήριξε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το συγκεκριμένο ντέρμπι, αναφέρθηκε στη φάση που ζήτησε πέναλτι, ενώ τόνισε πως ήταν... ψόφιος, γι' αυτό το λόγο και έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το ότι ήταν το πρώτο του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: " Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έγιναν όλα τόσα γρήγορα. Η χαρά του κόσμου και τα βλέμματα, δεν έχω λόγια".

Για τη φάση που ζήτησε πέναλτι: "Εκείνη την στιγμή είχαν την εντύπωση ότι είχα πατήσει στη μεγάλη περιοχή και ήθελα να το πω στον διαιτητή. Δεν έχει μεγάλη σημασία, κερδίσαμε. Βέβαια, όταν τα παιχνίδια πηγαίνουν έτσι και λήγουν ισόπαλα τέτοιες φάσεις κάνουν τη διαφορά γι αυτό ήμουν εκνευρισμένος".

Για το αν τραυματίστηκε: "Το νύχι μου είναι εντάξει. Απλά από την κούραση και την ένταση του ματς που ανέβηκε απότομα επειδή είχα χάσει και προπονήσεις λόγω τραυματισμού, ακόμη μου πονάνε οι γάμπες. Ήμουν ειλικρινής και έπρεπε να του πω πως δεν μπορώ να παίξω άλλο. Ήμουν ψόφιος".

Για την ασίστ στο γκολ του Πρίγιοβιτς: "Εκείνη τη στιγμή τον είδα στο πρώτο δοκάρι και ήξερα και ήλπιζα ότι θα μπει το γκολ. Είναι εξαιρετικός παίκτης με τρομερή αίσθηση του γκολ είναι σημαντικό να ξέρεις ότι ο άλλος δεν θα λαθέψει και θα πετύχει το γκολ, δίνει αυτοπεποίθηση και στους υπολοίπους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ