ΠΑΟΚ

Ενρίκε: "Δεν νομίζω ότι η FIFA θα τιμωρήσει τόσο σκληρά τον ΠΑΟΚ"

Ενρίκε: "Δεν νομίζω ότι η FIFA θα τιμωρήσει τόσο σκληρά τον ΠΑΟΚ"
Ενρίκε EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέντρο Ενρίκε δέχθηκε ερωτήσεις για τα σενάρια υποβιβασμού του ΠΑΟΚ και το πόσο μπορούν να επηρεάσουν υπέρ της παραμονής του στην Καραμπάχ.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Καραμπάχ με την Νέφτσι για το πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, ο Πέντρο Ενρίκε ήταν ο ποδοσφαιριστής από τον οποίο οι δημοσιογράφοι ζήτησαν να πάρουν δηλώσεις. Ο λόγος; Όσο συμβαίνουν με τον ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες.

Για το αν ενισχύσει την πιθανότητα παραμονής του στην Καραμπάχ, το ενδεχόμενο υποβιβασμού του ΠΑΟΚ:

" Παρακολουθώ την πλειοψηφία των αγώνων του ΠΑΟΚ. Εχω πολλούς φίλους και μεγάλη αγάπη στον σύλλογο. Ο πρόεδρος του συλλόγου, ο Ιβάν Σαββίδης, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ξόδεψε πολλή ενέργεια για να με αποκτήσει από τη Ρεν.

Ασφαλώς και αυτό που έκανε ήταν λάθος, έχει ήδη απολογηθεί γι' αυτό. Δεν νομίζω ότι ήθελε να απειλήσει κανέναν με το όπλο. Δίπλα του υπάρχουν σωματοφύλακες. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η Αθήνα έχει μεγάλη επιρροή. Οι άλλοι ζηλεύουν όταν ο ΠΑΟΚ έχει επιτυχίες. Για τον ΠΑΟΚ μόνο καλά μπορώ να μιλήσω, δεν θα επηρεάσουν αυτά τα γεγονότα την επιστροφή μου στην ομάδα.

Δεν νομίζω ότι η FIFA θα τιμωρήσει τόσο σκληρά τον ΠΑΟΚ. Κανείς δεν το θέλει αυτό στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου έχει κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ και την πόλη".

Για το αν ο Σαββίδης κουβαλά πάντα όπλο μαζί του:

"Ποτέ δεν είχα δει όπλο. Γιατί να χρειοάζεται όπλο με τόσους σωματοφύλακες δίπλα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ