ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις ο Κλάους, πυρετό ο Μυστακίδης

Ενοχλήσεις ο Κλάους, πυρετό ο Μυστακίδης
Αθανασιάδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης έβγαλε μέρος του προγράμματος του ΠΑΟΚ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ και ο Μυστακίδης δεν προπονήθηκε στο "Tofig Bahramov". (VIDEO).

Μπορεί ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Μαρίν Λέοβατς να συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, όμως τα προβλήματα δεν έλειψαν και στην τελευταία προπόνηση στο Μπακού, στο γήπεδο "Tofig Bahramov" που θα γίνει ο αγώνας. Ο Γιάννης Μυστακίδης δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο, αφού είχε υψηλό πυρετό, ταλαιπωρούμενος από ίωση και παρέμεινε στο ξενοδοχείο.

Εξάλλου, ο Στέφανος Αθανασιάδης έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης λόγω ενοχλήσεων στην πρόσθια επιφάνεια του γόνατος από το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τον Ηρακλή. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα.

Τετ α τετ Μίχελ-Κάνιας

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Στέλιος Μαλεζάς παρέθεταν τη συνέντευξη Τύπου που άρχισε με καθυστέρηση, ο Λουμπος Μίχελ είχε ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Χοσέ Κάνιας

Θα γίνουν μικρές αλλαγές

Σε ο,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την ανάγκη να δει τους ετοιμοπόλεμους για να καθορίσει την ενδεκάδα και κάτω από αυτό το πρίσμα ίσως προστατεύσει ενόψει Ολυμπιακού τον Αθανασιάδη και δεν αποκλείεται και τον Λέοβατς που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τις προηγούμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίβιτς: "Κρίσιμη εβδομάδα, σκέφτομαι μόνο τη νίκη"
Κουρμπάνοφ: "Νίκη με κάθε τρόπο κόντρα στον ΠΑΟΚ"

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ