ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις ο Κίτσιου, μπήκε ο Τιάμ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ 
(EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟΚ (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μικροπροβλήματα στον ΠΑΟΚ λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Κορυφαίο γκολ για τον Νοέμβριο η βολίδα του Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στη Φιορεντίνα.

Σε δύο γκρουπ έγινε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (15/12) με τους βασικούς της αναμέτρησης με τον Πανελευσινιακό να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Ο Στέλιος Κίτσιου αποχώρησε από το ματς προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, αλλά η κλινική εξέτασή του ήταν καθαρή. Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί την Παρασκευή (16/12).

Ο Μάμε Τιάμ μπήκε σταδιακά το κανονικό πρόγραμμα έπειτα από τον τενοντοπάθεια στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Το άλλο γκρουπ δούλεψε σε ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και το transition game.

Την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ' αναχωρήσει για την Κέρκυρα.

*Την Παρασκευή (16/12) στις 13:00 το μεσημέρι στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας, ο Λέο Μάτος θα παραλάβει το βραβείο του MVP της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΣΑΡΩΣΕ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ

Εξάλλου, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τον μήνα Νοέμβριο. Η γκολάρα του Γκάρι Ροντρίγκες κόντρα στη Φιορεντίνα συγκέντρωσε το 85,34% των ψήφων. Είναι ο δεύτερος σερί τίτλος μετά την επικράτησή του τον Οκτώβριο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ