ΠΑΟΚ

Ενοχλήσεις για Κάμπος

Ενοχλήσεις για Κάμπος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζάλμα Κάμπος... έμεινε στο γυμναστήριο και δεν προπονήθηκε το απόγευμα με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ. Συμμετείχαν στο πρόγραμμα Τσίμιροτ, Τζιόλης.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το ρεπό της Πέμπτης. Τα ευχάριστα νέα ήταν ότι Τσίμιροτ και Τζιόλης πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση, ενώ ο Τζάλμα Κάμπος έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενόχλησης στον αχίλλειο τένοντα.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ:"Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό. Οι ποδοσφαιριστές του Βλάνταν Ίβιτς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τους ευρωπαϊκούς αγώνες εναντίον της Ντιναμό Τιφλίδας.

Η προπόνηση περιείχε κυρίως ασκήσεις τακτικής με έμφαση στην κατοχή της μπάλας. Ο Γκόικο Τσίμιροτ που αποχώρησε τραυματίας (χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα) από τον φιλικό αγώνα εναντίον του Ατρόμητου, προπονήθηκε κανονικά, αφού εξ αρχής ο τραυματισμός του δεν προκάλεσε ανησυχία. Το ίδιο και ο Αλέξανδρος Τζιόλης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αντίθετα, προληπτικά έμεινε στο γυμναστήριο ο Τζάλμα Κάμπος λόγω ενόχλησης στον αχίλλειο τένοντα, χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ