ΠΑΟΚ

Ενοχλημένοι στον ΠΑΟΚ με την στάση της ΕΠΟ

Ενοχλημένοι στον ΠΑΟΚ με την στάση της ΕΠΟ

Από τον ΠΑΟΚ έγινε γνωστό ότι η FIFA έχει στείλει επιστολή στην ΕΠΟ και καλεί συνάντηση για το "καυτό" ζήτημα της διαιτησίας στις 30 Αυγούστου. Ενοχλημένοι στην Τούμπα από την κίνηση της ΕΠΟ να μην κοινοποιήσει την επιστολή στη Super League.

Το θέμα της διαιτησίας (ισπανικό μοντέλο, λίστα και ορισμοί διαιτητών) θα τεθεί επί τάπητος στις 30 Αυγούστου σε συνάντηση που απαιτεί ο Κώστας Κουτσοκούμνης με την παρουσία ΕΠΟ, Super League και ομάδων.

Την ενημέρωση δίνει ο ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας: "Σε συνέχεια της επιστολής μας δηλαδή η FIFA έχει αποστείλει επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία καλεί τις ομάδες και την Super League σε συνάντηση με την ΕΠΟ, την Τρίτη 30.08, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας".

Μάλιστα, στα γραφεία της Τούμπας δεν κρύβουν την ενόχλησή τους από το γεγονός ότι μέχρι πριν λίγη ώρα η ΕΠΟ δεν είχε κοινοποιήσει την επιστολή στη Λίγκα και στις ομάδες, καθώς γνωρίζουν ότι βρίσκεται στα γραφεία της Ομοσπονδίας από χθες (22/8).

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση του δ.σ. της Λίγκας που έχει προγραμματιστεί για τις 14.30 και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ