ΠΑΟΚ

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του είχαν συζήτηση για το θέμα των εισιτηρίων του ντέρμπι με την ΑΕΚ και τα επιπλέον μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν.

Επί ποδός βρίσκεται όλος ο μηχανισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την γνωστοποίηση της απόφασης για ακύρωση της ποινής των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του, μετά τις συζητήσεις για την εκτίμηση της απόφασης και τις επόμενες νομικές κινήσεις (Διαιτητικό) είχαν και σύσκεψη για τα εισιτήρια και συνολικά το θέμα της ασφάλειας και της οργάνωσης του αγώνα.

Αποφασίστηκε τα εισιτήρια να διατεθούν από τα εκδοτήρια για τον καλύτερο δυνατό έλεγχο, με τα μικρότερα δυνατά ρίσκα. Το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται τη δυσκολία να μην υπάρχουν στο ίντερνετ εισιτήρια και ζητά την κατανόηση των φιλάθλων για τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διοργανώνεται το ματς.

Υπάρχει ακόμη, πρόβλεψη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μην μπει τίποτα στο γήπεδο που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Από την ΠΑΕ τόνιζαν χαρακτηριστικά: "Θα ταλαιπωρηθεί λίγο παραπάνω ο κόσμος αλλά θα κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό σε τόσες λίγες ώρες να είναι όλα τέλεια".

Ενδεικτικό των σκέψεων που υπάρχουν αυτή την ώρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι και το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω Instagram.

Έγραψε συγκεκριμένα: "Όλοι Τούμπα. Αλλά με μυαλό, προσέξτε τον διπλανό σας και προστατέψτε την ομάδα μας! Να έχουμε ένα καλό παιχνίδι".

Ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ