ΠΑΟΚ

Ενημέρωση σε Σαββίδη και Πόζογλου πως δεν υπολογίζονται

Ενημέρωση σε Σαββίδη και Πόζογλου πως δεν υπολογίζονται
Πόζογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Κυριάκος Σαββίδης και Στέλιος Πόζογλου δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-17. Ο "Δικέφαλος" προσφέρει 1000 διαρκείας σε άνεργους.

Οι Κυριάκος Σαββίδης και Στέλιος Πόζογλου δεν υπολογίζονται από τον ΠΑΟΚ για την σεζόν 2016-17. Αμφότεροι ενημερώθηκαν γι' αυτό από την πλευρά του "Δικεφάλου" και τους ζητήθηκε να βρουν ομάδα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Σε ό,τι αφορά έναν άλλο νεαρό της ομάδας, τον Ευθύμη Κουλούρη ήταν αυτός που πέτυχε το 1-0 στο οικογενειακό δίτερμα (2-0 το σκορ, με τον Περέιρα να "χτυπά" με πέναλτι) ενώ μετά το τέλος της προπόνησης τους παίκτες του ΠΑΟΚ περίμενε φαγητό στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει 1000 διαρκείας σε άνεργους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως θα διαθέσει 1000 διαρκείας σε άνεργους. "Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως για τη σεζόν 2016-17 θα διαθέσει δωρεάν 1.000 εισιτήρια διαρκείας σε άνεργους φιλάθλους του. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι είναι άνεργοι ως τις 30.06.2016. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τα 1.000 εισιτήρια θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν την εξής διαδικασία πατώντας εδώ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ