ΠΑΟΚ

Ενημέρωση Σαββίδη για το ταξίδι του Μίχελ

Ενημέρωση Σαββίδη για το ταξίδι του Μίχελ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να του δώσει λεπτομέρειες για τις επαφές που έκανε για μεταγραφές και προπονητή.

Ο Λούμπος Μίχελ ολοκλήρωσε άλλο ένα ταξίδι του σε ευρωπαικές χώρες (σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ αυτή την φορά είχε πάει μόνο στην Ισπανία για να δει αγώνες) και από χθες το μεσημέρι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ενημερώσει τον Ιβάν Σαββίδη για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του και των επαφών που προφανώς έκανε με ατζέντηδες για μεταγραφές και το θέμα του προπονητή της νέας σεζόν.

Ο Μίχελ έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την προεργασία για τον νέο ΠΑΟΚ και με βάση το σκεπτικό του ο "Δικέφαλος" θα πρέπει μέχρι τέλη Απρίλη να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για το θέμα του προπονητή και από τον Μάη να ασχολείται μόνο με ποδοσφαιριστές.

Γι' αυτό και οι συζητήσεις που θα κάνει με τον Σαββίδη παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί θα καθορίσουν το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής...

"Μάτια" του ΠΑΟΚ σταθερά στα παιχνίδια της Μπράγκα

Είναι γνωστό πως ο Μίχελ είχε βρεθεί στο γήπεδο της Μπράγκα για το ματς με την Σαχτάρ στις 7 Απρίλη. Οπως είναι γνωστό και το ενδιαφέρον για τον Λουίς Κάρλος αλλά και για τον προπονητή της Πορτογαλικής ομάδας, Πάουλο Φονσέκα (ως μια καλή εναλλακτική λύση αν δεν προχωρήσει του Σάντος ή κάποιων άλλων πιο έμπειρων τεχνικών με τους οποίους έχει επαφές ο Μίχελ).

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ακόμη ότι τρεις μέρες μετά το Μπράγκα-Σαχτάρ, άνθρωπος του ΠΑΟΚ (όχι ο Μίχελ που ήταν στην Τούμπα για το ματς με τον Λεβαδειακό) βρέθηκε ξανά στο στάδιο της Μπράγκα για να δει τον αγώνα με τον Μορειρένσε.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ έχει μονίμως τα "μάτια" του πάνω στην Μπράγκα, γι' αυτό και χθες (18/4) που η Πορτογαλική ομάδα έπαιζε με την Τοντέλα δημιουργήθηκε εκ νέου φημολογία πως ήταν άνθρωπος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώθηκε από τους Πορτογάλους δημοσιογράφους και την διοίκηση της Μπράγκα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ