ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον Κοντονή για την έρευνα του ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον Κοντονή για την έρευνα του ΠΑΟΚ
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε ενημέρωση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για τις ενέργειες που κάνουν μετά την εκτόξευση φωτοβολίδας στη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Μετά τον επικεφαλής της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρο Τσόγκα, ενδιαφέρον για το περιστατικό με την φωτοβολίδα που εκτοξεύθηκε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, συνεργάτες του υφυπουργού Αθλητισμού επικοινώνησαν με στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ζήτησαν ενημέρωση σχετικά με το περιστατικό και τις ενέργειες που κάνει ο σύλλογος τόσο για τον εντοπισμό του δράστη, όσο και για την βελτίωση των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται στην Τούμπα. Το αν αυτό οδηγήσει και σε περαιτέρω ενέργειες από πλευράς Κοντονή, είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Τα εισιτήρια του Κ20 ΠΑΟΚ-AFC Ajax

Εξάλλου, εκδόθηκε ανακοίνωση διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Κ20 του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο την Τετάρτη (02.11) στα πλαίσια του Youth League.

Το εκδοτήριο θα βρίσκεται μπροστά στην είσοδο των γραφείων διοίκησης του Καυτανζογλείου και θα λειτουργεί μόνο την Τετάρτη (02.11) από τις 10:00 μέχρι τις 15:00.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Στον αγώνα δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής χρονιάς.

Η βράβευση του Κούτση

Την Κυριακή, πριν την έναρξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βράβευσε τον Γιώργο Κούτση για την προσφορά του στον σύλλογο. Φόρεσε την φανέλα του "Δικεφάλου" από το 2001 μέχρι το 2005, συμπληρώνοντας 100 συμμετοχές και πετυχαίνοντας οκτώ γκολ, ενώ ήταν μέλος της ομάδας, που κατέκτησε το 2003 το Κύπελλο Ελλάδας. Ο βετεράνος άσος παρέλαβε το βραβείο του από τον επίσης παλαίμαχο άσο του Δικεφάλου, Παύλο Δερμιτζάκη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ