ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα με τους φορμαρισμένους

Ενδεκάδα με τους φορμαρισμένους
Βλάνταν Ίβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο ο Βλάνταν Ίβιτς και γιατί επιβραβεύει τον Νίκο Κοροβέση. Διαβάστε για τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού.

Από τη μέρα που επέστρεψαν και οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες, στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει μία επιχείρηση έτσι ώστε στο μυαλό όλων μέσα στα αποδυτήρια να υπάρχει μόνο το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μιλούν καθημερινά αρκετά στους παίκτες, ενώ, όπως προκύπτει από το καθημερινό ρεπορτάζ, στις προπονήσεις γίνεται ανάλυση σε βάθος της τακτικής προσέγγισης του συγκεκριμένου αγώνα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πλάνο, ο 39χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται και δεν θέλει να κάνει πολλές αλλαγές, αφού η ομάδα πήγε αρκετά καλά στα δύο παιχνίδια που έχει το τιμόνι της. Ουσιαστικά, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Καλλονή, πριν την διακοπή, οι αλλαγές αναμένεται να είναι μόνο δύο. Ο Κίτσιου (ήταν τιμωρημένος στο προηγούμενο παιχνίδι) στη θέση του Σκόνδρα και ο Κοροβέσης αντί του τραυματία Μυστακίδη. Για τον Κοροβέση, η επιλογή του από τον Ίβιτς συνιστά και επιβράβευση για το γεγονός ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μπήκε στο παιχνίδι από τον πάγκο, είχε πολύ καλή παρουσία και σκόραρε.

Με βάση τα παραπάνω ως δεδομένα, η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ βασισμένη στο 4-3-3 θα έχει ως εξής: Ο Βελλίδης θα είναι κάτω από την εστία και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν ο Κίτσιου, ο Βίτορ, ο Τζαβέλλας και ο Λέοβατς. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Χαρίση, Τζιόλη και Κάτσε, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν ο Πέλκας (δεξιά) και ο Κοροβέσης (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης θα κινείται ο Κλάους.

Το παραπάνω σχήμα, πιθανόν, θα κλειδώσει από τη σημερινή τελευταία προπόνηση (13.30) στο γήπεδο της Τούμπας.
Θυμίζουμε ότι ο Ρόμπερτ Μακ θα εκτίσει την 4η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του στο αυριανό παιχνίδι.

Υποδοχή ΠΑΟΚτσήδων στην Κ10 και στην Κ11

Στην Γερμανία για δύο δυνατά τουρνουά βρίσκεται η Κ10 και η Κ11 του "Δικεφάλου". Μάλιστα υπήρξε υποδοχή (με συνθήματα) από φίλους των "ασπόμαυρων" στους "μικρούς" του ΠΑΟΚ! Για τα συγκεκριμένα τουρνουά η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Η Κ11 συμμετέχει στο Déjà vu Cup που διεξάγεται στις 2 και 3 Απριλίου στις πόλεις Pfullingen και Reutlingen, στην περιοχή της Βάδης – Βυρτεμβέργης στη νοτιοδυτική Γερμανία. Στο τουρνουά συμμετέχουν 90 ομάδες, χωρισμένες σε 15 γκρουπ με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει στον όμιλό του τις: FSV Mainz 05, SG 07 Unterturkheim, FV Bad Vilbel, TSV Dachau, FSV Bissingen 08. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί κατά σειρά ως εξής: Mainz – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – Dachau, ΠΑΟΚ – Bad Vilbel, Bissingen – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Unterturkheim.

Η Κ10 θα συμμετάσχει στις τουρνουά Punica Cup , επίσης στις 2 και 3 Απριλίου, που θα διεξαχθεί στο Waiblingen, κοντά στη Στουτγάρδη. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν από ελληνικές οικογένειες. Στο τουρνουά συμμετέχουν 40 ομάδες χωρισμένες σε πέντε γκρουπ. Στον τρίτο όμιλο ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τις: RB Leipzing, VfB Oberesslingen, Tusa Dusseldorf, Karlsruher SC, SSV Ulm 1846, SV Fellbach, SV Zimmern. Οι αγώνες του Δικέφαλου είναι: Tusa Dusseldorf – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ – RB Leipzing, Karlsruher – ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ –VfB Oberesslingen, ΠΑΟΚ – SV Fellbach, SV Zimmern – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – SSV Ulm 1846".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ