ΠΑΟΚ

Ενδεκάδα με Μαουρίσιο, Σαμπράνο και... έκπληξη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Πώς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στον Αιγινιακό στο μεσημεριανό (15.00) ματς Κυπέλλου στο Καυτανζόγλειο.

Ευκαιρία για να παίξουν παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής τελευταία είναι για τον ΠΑΟΚ το ματς Κυπέλου με τον Αιγινιακό (15.00, Καυτανζόγλειο).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει, κατά πάσα πιθανότητα, φανέλα βασικού σε Σαμπράνο (είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Πανιώνιο) και Μαουρίσιο (θέλει να τον χρησιμοποιήσει περίπου για μία ώρα για να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό μετά τον τραυμτισμό του) και θα επαναφέρει στην βασική ενδεκάδα τον Πρίγιοβιτς που ήταν αναπληρωματικός στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Επίσης, υπάρχει σκέψη να πάρει ευκαιρία ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Βρακάς που εντυπωσιάζει στις ομάδες Κ17 και Κ20 του ΠΑΟΚ.

Ενα πιθανό σχήμα που προκύπτει μετά την τελευταία προπόνηση, χθες (28/11) στην Τούμπα, έχει ως εξής: Πασχαλάκης, Δεληγιαννίδης (αριστερά) και Πούγγουρας στα άκρα της άμυνας, Μαλεζάς και Σαμπράνο στις θέσεις των στόπερ.

Μαουρίσιο, Σάχοβ και Πέλκας θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή ο Λημνιός θα είναι στο ένα άκρο (πιθανόν στα δεξιά) και στο άλλο θα βρεθεί είτε ο Μακ, είτε ο Βρακάς, ενώ ο Πρίγιοβιτς θα είναι ο φορ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ