ΠΑΟΚ

Ενας νυν και ένας πρώην γκολκίπερ στο πλευρό του Σαββίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σαββίδης EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε τι ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Σανθ Χακόμπο για να δείξουν τη στήριξή τους στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει βρει αρκετούς συμπαραστάτες στα πρόσωπα παικτών που αγωνίζονται ή έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ, στη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκείνον από την λάθος κίνησή του να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δύο από αυτούς είναι τερματοφύλακες. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που υπερασπίζεται τώρα με επιτυχία την εστία του ΠΑΟΚ και ο Σανθ Χακόμπο που πέρασε πριν μερικά χρόνια από τον "Δικέφαλο".

Ο πρώτος ανέβασε φωτογραφία του με τον Σαββίδη στον λογαριασμό του στο Instagram και έγραψε: "Όσοι σε γνωρίζουν από κοντά ξερουν τι άνθρωπος είσαι και ότι πασχίζεις για ένα καθαρό ποδόσφαιρο!Να ξέρεις ένα πράγμα,δεν είσαι μόνος σου είμαστε και εμείς μαζί σου και στα εύκολα και στα δύσκολα σα μια γροθιά ,σαν οικογένεια!(ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ)".

Όσο για τον Ισπανό, προπονητή τερματοφυλάκων πλέον στην Άαρχους, σημείωσε στο Facebook: "Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε πάντα, έχεις όλη τη στήριξή μου πρόεδρε, είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές!!! Μόνο ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ