ΠΑΟΚ

Ένας Ντιέγκο όνομα και πράγμα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν καθοριστικός σε ακόμη ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ και το Sport24.gr θυμάται τις προηγούμενες φορές που είτε σκόραρε είτε έδωσε ασίστ, συμβάλλοντας σε νίκες.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μπήκε ως αλλαγή και αμέσως άλλαξε τη ροή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, βάζοντας την υπογραφή του στην ανατροπή με γκολ και ασίστ που χάρισαν τη νίκη στον "Δικέφαλο του Βορρά".

Αυτή, όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο επιτελικός μέσος των "ασπρόμαυρων", ο Ντιέγκο του ΠΑΟΚ που στα μάτια των οπαδών του παραπέμπει σε Μαραντόνα, αποδεικνύεται καθοριστικός σε αναμέτρηση της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Συνολικά στη φετινή σεζόν μετράει 3 γκολ και 6 ασίστ σε 28 συμμετοχές. Το χθεσινό ήταν το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα (τα άλλα 2 στο Κύπελλο) ενώ οι ασίστ είναι 3 στο Κύπελλο, 2 στο πρωτάθλημα και 1 στα προκριματικά του Europa League.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε στο Κύπελλο ήταν κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, διαμορφώνοντας το 1-3 και ουσιαστικά σφραγίζοντας την πρόκριση για τον ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16", που τελικά έληξε με σκορ 1-5. Το δεύτερο ήταν στον ημιτελικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπου επίσης "κλείδωσε" την πρόκριση από το πρώτο ματς, γράφοντας το 0-3, πριν μειώσουν οι "κυανέρυθροι" για το τελικό 1-3.

Η πρώτη του ασίστ στο πρωτάθλημα ήταν επίσης κομβική, καθώς "ξεκλείδωσε" την άμυνα της Λαμίας ανοίγοντας το δρόμο για την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ με 0-2 "σερβίροντας" έτοιμο γκολ στον Πέλκα. Από τις τρεις που έχει στο Κύπελλο, οι δύο ήταν στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-3) για τα προημιτελικά, σε Κάνιας και Κουλούρη, με την δεύτερη να ξεχωρίζει με εξαιρετική πάσα.

Βέβαια, εάν ανατρέξουμε και στο φινάλε της περσινής σεζόν, ο Ολλανδός ήταν ίσως ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό είχε μπει στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή και έκανε τρομερά πράγματα βελτιώνοντας αισθητά την επιθετική εικόνα της ομάδας του και δίνοντας τις ασίστ στο 3ο και στο 4ο γκολ της πρόκρισης. Στον τελικό ξεκίνησε βασικός και είχε ανοίξει το σκορ ενώ ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα, παίρνοντας άλλωστε το βραβείο του MVP.

Χθες (22/4), ο Μπίσεσβαρ επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την κλάση του και την ποιότητα που διαθέτει. Μπήκε στο 67', ισοφάρισε στο 68', με καταπληκτική κεφαλιά και έδωσε την ασίστ για το γκολ της ανατροπής στο 85'. Επίσης, άλλαξε όλο το ρυθμό του παιχνιδιού ανεβάζοντας την απόδοση του ΠΑΟΚ στον επιθετικό τομέα, κάτι που είχε κάνει και στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, όπου επίσης είχε περάσει ως αλλαγή. Άλλωστε, ήταν και ο παίκτης που έβγαλε την σέντρα στον Βαρέλα με εκτέλεση κόρνερ, στην πιο πολυσυζητημένη φάση της χρονιάς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ