ΠΑΟΚ

Ένα γκολ θα "σβήσει" τις τάσεις φυγής;

Ένα γκολ θα "σβήσει" τις τάσεις φυγής;
Ολίσε Σκόνδρας WWW.MOTIONTEAM.GR

Το πεσμένο ηθικό του Ολίσε, οι σκέψεις αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ και το τέρμα που... θύμισε σε όλους πόσο σπουδαίο ταλέντο είναι

Δεν ήταν καλά ψυχολογικά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Σέκου Ολίσε. Ειδικά από την ώρα που αποκτήθηκε και ο Σωτήρης Νίνης ο Λιβεριανός, όπως και ο Γιώργος Γεωργιάδης, είχαν παραγκωνιστεί εντελώς.

Όχι άδικα, θα υποστηρίξουν πολλοί, καθώς, ο Λιβεριανός δεν φρόντιζε να πονοκεφαλιάζει με την απόδοσή του τον Χουμπ Στέφενς.

Μάλλον το αντίθετο έκανε, με αποτέλεσμα ο Ολλανδός τεχνικος να ξεχωρίζει εύκολα ποιοι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν στα πλάνα του.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έβλεπε ότι δεν υπολογίζεται, το ηθικό του έπεφτε και έφθανε στο σημείο να εκμυστηρεύεται στο στενό περιβάλλον του ότι σκέφτεται να φύγει από την ομάδα, ακόμη και το Γενάρη, αν γινόταν.Μέχρι που ήρθε το η ρεβάνς Κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Σέκου αγωνίστηκε βασικός, δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό μεν, ωστόσο πέτυχε ένα γκολ με το οποίο φανέρωσε το ταλέντο του.

Το πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του και πλέον το ερώτημα είναι αν αυτό το τέρμα μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία, τη σκέψη, αλλά και την πορεία του Σέκου Ολίσε στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ