ΠΑΟΚ

Ένα μήνα εκτός ο Κάτσε

Ένα μήνα εκτός ο Κάτσε
INTIME SPORTS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Έργκους Κάτσε στο ματς με την Κρασνοντάρ. Ρωγμώδες κάταγμα στο μετατάρσιο και περίπου τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Κάτσε σφάδαζε στο έδαφος και ζητούσε αλλαγή από τον πάγκο του ΠΑΟΚ μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Καμπορέ της Κρασοντάρ στο ματς της Πέμπτης (22/10) στην Τούμπα.

Συνέχισε να αγωνίζεται, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του, και τελικά έφυγε από την Τούμπα κουτσαίνοντας.Πριν λίγη ώρα ήρθε η οριστική ιατρική εκτίμηση για την κατάσταση του Αλβανού μέσου:

Έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο και θα μείνει περίπου τέσσερις εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης. Χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (8η αγ.), Αστέρα Τρίπολης (1/11, 9η αγ.), Πανθρακικό (8/11, 10η αγ.) και Παναιτωλικό (21/11, 11η αγ.) για το πρωτάθλημα, την αναμέτρηση με την Κρασνοντάρ (5/11) για το Europa League και αυτή με τον Πανθρακικό για το Κύπελλο Ελλάδας (28/10), ενώ θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Γκαμπάλα στις 26 Νοέμβρη.

Όσον αφορά στον Μιγκέλ Βίτορ που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχει υποστεί ένα μυικό τραύμα στο θώρακα και θα φανεί το Σάββατο (24/10) αν παίξει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (25/10).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ