ΠΑΟΚ

Ένα μήνα έξω ο Χαρίσης στον ΠΑΟΚ

Ένα μήνα έξω ο Χαρίσης στον ΠΑΟΚ
Χαρίσης INTIME SPORTS

Νέο σοκ στον ΠΑΟΚ με τον τραυματισμό του Χάρη Χαρίση που γύρισε με θλάση β΄ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. (PHOTO, VIDEO).

Εκεί που πήγε να ανασάνει από ανακούφιση για τη μείωση των προβλημάτων από τραυματισμούς στην ομάδα του, ο Ίγκορ Τούντορ είδε δύο παίκτες να βγαίνουν και πάλι νοκ άουτ. Ο ένας είναι ο Χάρης Χαρίσης, ο οποίος επέστρεψε με σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού από την Εθνική Ελπίδων.

Αφού υποβλήθηκε αμέσως σε μαγνητική τομογραφία, διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στο δεξί οπίσθιο μηριαίο και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις τέσσερις εβδομάδες.

Αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ που αισθάνθηκε βαρύ τον αριστερό δικέφαλό του από την επιβάρυνση των προηγούμενων ημερών, προτιμήθηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα αποφόρτισης και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Εγιάλ Γκολάσα και Εργκούς Κάτσε γυμνάστηκαν κανονικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι 100% έτοιμοι για επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τους τραυματισμούς τους, ενώ ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε μέρος της προπόνησης ανεβάζοντας ρυθμούς σε πρόγραμμα επανένταξης.

Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Έρικ Σάμπο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο το γήπεδο μετά τη συμμετοχές τους με τις Εθνικές, ενώ οι Αλέξανδρος Τζιόλης, Ρόμπερτ Μακ, Γιώργος Τζαβέλλας έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

Οι Στέφανος Αθανασιάδης, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκαν κανονικά.Από την προπόνηση, η οποία περιελάμβανε δουλειά στα τελειώματα και στην κυκλοφορία της μπάλας, απουσίαζαν οι Ρόμπιν Όλσεν, Γκάρι Ροντρίγκες που επιστρέφουν αύριο Πέμπτη.

"Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό"

Ένα μήνα έξω ο Χαρίσης στον ΠΑΟΚ

Λίγες ώρες μετά τη γνωστοποίηση των κακών μαντάτων με τη θλάση δευτέρου βαθμού που υπέστη, ο Χάρης Χαρίσης έστειλε μέσω instagram,το δικό του μήνυμα για το πώς αντιδρά στη νέα κακοτυχία. Δίπλα στη φωτογραφία που ανέβασε έγραψε στα αγγλικά: "Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό".

Κάτω από το σχόλιο, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν βροχή τα μηνύματα συμπαράστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ