ΠΑΟΚ

Εν αναμονήsold outστην Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν την δίψα των φιλάθλων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζονται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Εβδομάδα εντός έδρας ντέρμπι ξεκινά για τους ασπρόμαυρους, που καλούνται να προετοιμαστούν και στο εξωαγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Τα εισιτήρια του αγώνα της 25ης Φεβρουαρίου αναμένεται να μην μείνουν για πολύ στα εκδοτήρια, καθώς άπαντες αντιλαμβάνονται πως η ζήτηση θα είναι μεγάλη.

Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, έτσι και τώρα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει τόσο ηλεκτρονικά (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ) όσο και μέσω των εκδοτηρίων αλλά και συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Τις φορές που το ενδιαφέρον των φίλων του «Δικεφάλου του βορρά» ήταν μεγάλο, η προπώληση των εισιτηρίων διαρκούσε το πολύ 36 ώρες, αν και αρκετοί προβλέπουν πως ακόμα και αυτό το τρόπον τινά ρεκόρ μπορεί αυτή τη φορά να «σπάσει».

Οι ασπρόμαυροι προετοιμάζονται για την καλύτερη δυνατή περιφρούρηση της Τούμπας, που φέτος έμεινε κλειστή μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Ο ΠΑΟΚ είναι στο όριο τιμωρίας με ποινή για αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, με το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ να είναι αυτό με την ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ