ΠΑΟΚ

Έμφαση στην κυκλοφορία και στα στημένα

Έμφαση στην κυκλοφορία και στα στημένα
INTIME SPORTS

Η αποστολή του ΠΑΟΚ "πετάει" στις 17.30 με προορισμό το Ζάγκρεμπ, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Που εστίασε ο Τούντορ στο σημερινό (14/7) πρόγραμμα.

Την τελευταία τους προπόνηση στο αθλητικό κέντρο που βρίσκονται από τις 2 Ιουλίου, στο Αρνεμ, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (14/7) οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε ο Τούντορ στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης (16/7) με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και στην συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και στις στημένες φάσεις.

Στις 14:30 η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Ντίσελντορφ και στις 17:30 θα πετάξει για Ζάγκρεμπ, ενώ αντίθετα οι Λούκας, Περέιρα, που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα, οι τραυματίες Γλύκος, Αθανασιάδης, Γκολάσα (ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό), οι ανέτοιμοι Νομπόα, Κωνσταντινίδης και οι Μάρτενς, Παπαγιαννόπουλος, οι οποίοι, προφανώς, δεν υπολογίζονται επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη και όσοι είναι σε θέση θα προπονηθούν στις 19.00 στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ