ΠΑΟΚ

"Εμείς μαζί για μια ζωή"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Έγιναν ένα με τους μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ οι παίκτες, στην αυλαία της "γιορτής" που στήθηκε στη Τούμπα. Οι "μαύροι" και οι "πράσινοι" του διτέρματος, η παρουσία των Ιβάν και Γιώργου Σαββίδη. (photos, videos)

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στην προπόνηση της Παρασκευής (20/10), όπως συνήθως κάνει όταν ο ΠΑΟΚ δίνει παιχνίδι Κυριακή, καθώς στην ανοικτή προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Τούμπας, παρουσία περίπου 8.000 φιλάθλων του, παρατάχθηκαν δυο "ανακατεμένες" ενδεκάδες στο οικογενειακό δίτερμα με το οποίο τελείωσε η προπόνηση.

"Μαύροι" (4-2-3-1): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Κάνιας, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Τζάλμα, Πρίγιοβιτς.

"Πράσινοι" (3-5-2): Πασχαλάκης, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κρέσπο, Λημνιός, Κάτσε, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Μακ.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Α) ΒΑΡΕΛΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Μαρίν Λέοβατς ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του μέχρι την ώρα του οικογενειακού διπλού, από το οποίο απουσίασε για να προφυλαχθεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης παρέμεινε, μαζί με τον γιο του Γιώργο, σε όλη την διάρκεια της προπόνησης, την οποία και παρακολούθησε στο χώρο μπροστά από τη φυσούνα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες να χειροκροτούν τους φιλάθλους, που έδωσαν το τελευταίο σύνθημα νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΡΕΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΡΕΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρεμπιπτόντως,Ο Σαββίδης μίλησε ελάχιστα στους παίκτες πριν την προπόνηση. Σκοπός ήταν να τους αποφορτίσει, να μην τους δημιουργήσει πίεση και να τους ενισχύσει την αυτοπεποίθηση για το ματς που ακολουθεί.

Στο φινάλε, οι παίκτες, μαζί με νεαρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, κράτησαν πανό με το μότο "εμείς μαζί για μια ζωή" που είναι ένα από τα συνθήματα των ασπρόμαυρων φιλάθλων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δείτε στα παρακάτω videos πλάνα από την προπόνηση του "Δικεφάλου", αλλά και τη στιγμή της αποχώρησης του Ιβάν Σαββίδη από το γήπεδο της Τούμπας:



TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ