ΠΑΟΚ

Έμεινε Αθήνα ο Βρύζας, επαφές για τα χρέη

Έμεινε Αθήνα ο Βρύζας, επαφές για τα χρέη
INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχουν σημαντικές επαφές για το πιο "καυτό" πρόβλημα του Δικεφάλου.

Δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του και ο Ζήσης Βρύζας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο Περιστέρι.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν απογοητευμένος όχι τόσο από το αποτέλεσμα, αλλά από την εικόνα της ομάδας, διαπιστώνοντας και ο ίδιος πώς η απουσία βασικώνς στελεχών (Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Λάζαρ, Έτο) έχει επηρεάσει σημαντικά.

Για το αγωνιστικό, δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία κίνηση χθες, καθώς θέλει πρώτα να ηρεμήσει και να αναλύσει με τους στενούς συνεργάτες του την κατάσταση και τα δεδομένα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ακολούθησε την αποστολή στο ταξίδι της επιστροφής, καθώς πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν ότι σήμερα θα έχει σημαντικές επαφές για το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με στελέχη της Κυβέρνησης. Δεν αποκλείεται, στην όλη διαδικασία των συζητήσεων να συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης δίνοντας τις κατευθύνσεις του.

Άλλωστε, από την πρώτη μέρα που έβαλε τα περίπου 10 εκ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει ότι στόχος του είναι το νοικοκύρεμα στα οικονομικά της ΠΑΕ και η συμφωνία με την κυβέρνηση για τη ρύθμιση των χρεών του "ασπρόμαυρου" συλλόγου προς το δημόσιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ