ΠΑΟΚ

Εμεινε στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Τσίμιροτ

Εμεινε στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Τσίμιροτ
Τσίμιροτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε επέκταση συμβολαίου του Τσίμιροτ για να έχει το πάνω χέρι σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με ομάδες που θα ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν. Πόσο ανέβηκαν οι απολαβές του Βόσνιου, αλλά και του Γλύκου.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες, το Sport24.gr, σας είχε ενημερώσει για το τι ακριβώς γινόταν με τις περιπτώσεις του Γκόικο Τσίμιροτ και του Παναγιώτη Γλύκου. Στην υπόθεση του Βόσνιου μέσου είχε εκφραστεί ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας και ο ΠΑΟΚ προνόησε να επεκτείνει για άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιό του (θα ολοκληρωθεί στα τέλη ΙΟυνίου του 2019) προκειμένου να έχει το πάνω χέρι απέναντι σε όποιον σύλλογο ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ανέβασαν το ποσό της ρήτρας που υπήρχε από το προηγούμενο συμβόλαιο (6 εκατ. ευρώ), αφού είναι ξεκάθαρο ότι μία πρόταση σ' αυτό το ποσό θα τους ικανοποιούσε. Επιπλέον, ανέβασε και τις ετήσιες απολαβές του από τις 400.000 ευρώ σε ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους. Ο Τσίμιροτ αποτελεί μία επένδυση που φαίνεται να αποδίδει καρπούς και ο ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε όφελος από αυτή.

Ο Γλύκος πάει για μακροβιότερος

Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Γλύκου, ο Βολιώτης τερματοφύλακας πάει να γίνει ο μακροβιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, καθώς αν ολοκληρώσει το νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019, θα έχει συμπληρώσει 12ετία στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ στήριξε τον Γλύκο από πολύ μικρό και τώρα θέλει να καρπωθεί τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, καθώς οι τερματοφύλακες συνήθως κάνουν τις πιο παραγωγικές εμφανίσεις τους από τα 30 και μετά. Ο Γλύκος πήρε μία μία μικρή αύξηση στις απολαβές του που πλέον κυμαίνονται κατ' έτος στις 450.000 με 500.000 ευρώ (φυσικά με εξτρά μπόνους). Ο Βολιώτης τερματοφύλακας έχει συμπληρώσει 134 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (87 στο Πρωτάθλημα, 30 στην Ευρώπη και 17 στο Κύπελλο).

Προβλήματα με Κρέσπο, Ροντρίγκες

Σε ό,τι αφορά στη σημερινή προπόνηση, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: "Το πρόγραμμα των προπονήσεων και το φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό έχουν ως ορίζοντα το ματς με τη Φιορεντίνα. Ο ΠΑΟΚ σχεδόν 20 μέρες από το τελευταίο του παιχνίδι πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμος για να διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης που του αναλογούν.

Μετά την Κυριακή (20.11) που αφιερώθηκε σε αποθεραπεία και ξεκούραση, τη Δευτέρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα αφορούσε το passing game, την οργανωμένη κατοχή μπάλας μετά από άσκηση κυκλοφορίας, ενώ το τελευταίο κομμάτι αφιερώθηκε στην τακτική.Ο Χοσέ Κρέσπο (δεν έπαιξε στις Σέρρες) ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τένοντα του δικεφάλου και ακολούθησε τα 3/4 της προπόνησης, ενώ την Τρίτη (22.11) αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών και όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα.

Την Τρίτη (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ