ΠΑΟΚ

"Ελπίζουμε να άρουμε τις επιφυλάξεις μας"

"Ελπίζουμε να άρουμε τις επιφυλάξεις μας"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ΚΕΔ. Επικοινωνία του Μάκη Γκαγκάτση με τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη που αρνήθηκε ότι είναι δική του πρόταση ο ορισμός Βασσάρα.

Μετά τις εξελίξεις με τον ορισμό του Κύρου Βασσάρα ως επιδιαιτητή, υπήρξε αντίδραση και από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καταρχήν, από τα γραφεία της Τούμπας ενημερώνουν ότι "υπήρξε επικοινωνία του Θεόδωρου Θεοδωρίδη με τον Μάκη Γκαγκάτση. Σ´ αυτήν ο κ. Θεοδωρίδης διέψευσε ότι ήταν δική του πρόταση ο κ. Βασσάρας ως επιδιαιτητής, παρότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Ζήτησε όμως από εμάς, όπως και από τους προέδρους Λίγκας και ΕΠΟ να γίνει προσπάθεια να βρεθεί μια συναινετική λύση για να ξεκινήσουν τα ματς.

Δεσμεύθηκε σε εμάς ότι ως το τέλος του μήνα θα έρθει στην Ελλάδα κοινό κλιμάκιο FIFA-UEFA για την επίλυση των προβλημάτων, πράγμα που δεν μπορούσε να γίνει αυτή την εβδομάδα λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων".

Σε ό,τι αφορά στη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέναντι στον Κύρο Βασσάρα, ουσιαστικά τηρεί κοινή γραμμή με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (με την διαφορά ότι εμπιστεύεται την αξία του πρώην διαιτητή), αφού τονίζεται ότι υπάρχουν επιφυλάξεις που όλοι ευελπιστούν να αρθούν.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σημειώνουν:

"Παρότι αναγνωρίζουμε την αξία του ως διαιτητή, είναι λογικό να έχουμε επιφυλάξεις για την θέση που είχε στη συγκεκριμένη ΕΠΟ (σ.σ. υπεύθυνος ανάπτυξης διαιτησίας). Ελπίζουμε-και με δεδομένο ότι η θέση του είναι προσωρινή ως τις εκλογές- ότι οι επιφυλάξεις μας θα αρθούν. Σε κάθε περίπτωση είναι υπό κρίση σε κάθε του ενέργεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ