ΠΑΟΚ

"Ελληνικές σειρήνες για Ελ Καντουρί"

"Ελληνικές σειρήνες για Ελ Καντουρί"

Ποιος είναι ο 27χρονος Μαροκινός, Ελ Καντουρί, που φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα "pianetaempoli.it".

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ομάρ Ελ Καντουρί κάνει λόγο η ιταλική ιστοσελίδα "pianetaempoli.it" σε δημοσίευμα με τίτλο "Ελληνικές σειρήνες για Ελ Καντουρί".

Γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1990, ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ένας “δημιουργικός” μέσος, ο οποίος στην καριέρα του έχει ένα χαρακτηριστικό “ευχή και κατάρα”.

Δεν έχει “κλειδώσει” σε μια θέση και οι προπονητές που τον είχαν στην δούλεψή τους τα χρησιμοποιούσαν σε όλες τις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής, σε συστήματα με τρεις και με τέσσερις μέσους.

Ο 27χρονος Μαροκινός (γεννημένος και μεγαλωμένος στο Βέλγιο) μετρά στην καριέρα του 108 εμφανίσεις σε επίπεδο Σέριε Α (12 γκολ και 16 ασίστ) και 21 συμμετοχές σε επίπεδο Γιουρόπα Λιγκ (2 γκολ και 8 ασίστ).

Την σεζόν 2015-16 είχε 26 συμμετοχές (3 γκολ και 8 ασίστ) με την Νάπολι και την σεζόν 2016 – 17 είχε 20 συμμετοχές (3 γκολ – 1 άσιστ) με τις φανέλες των Νάπολι και Έμπολι.

Η Έμπολι απέκτησε τον Ελ Καντουρί τον περασμένο Ιανουάριο, και ο υποβιβασμός της στην δεύτερη κατηγορία την βάζει σε σκέψεις πώλησης του 27χρονου Μαροκινού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ