ΠΑΟΚ

"Ελλάδα ή Αγγλία ο Φινμπόγκασον"

"Ελλάδα ή Αγγλία ο Φινμπόγκασον"

Τι αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα για τον 26χρονο Ισλανδό επιθετικό, Αλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Στο ματς με τη Λοκομοτίβα ο Ιβάν Σαββίδης

Mε τον Αλφρεντ Φινμπόγκασον ασχολείται η ιστοσελίδα mundodeportivo.comκαι αναφέρεται στην προοπτική να παίξει είτε στην Ελλάδα (ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται γι' αυτόν), είτε στην Αγγλία. " Υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Σοσιεδάδ για τον Φινμπόγκασον. Η Ελλάδα ή η Αγγλία θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του ποδοσφαιριστή", τονίζεται μεταξύ άλλων για τον παίκτη τον οποίο ο "Δικέφαλος" τον έχει στο... μπλοκάκι του.

Στο Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Στο Ζάγκρεμπ για το ματς με την Λοκομοτίβα θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, έτσι, θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ. Μετά πρόκειται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Αναφορά στην Κροατία για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Το Λοκομοτίβα-ΠΑΟΚ χαρακτηρίστηκε από την UEFA ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας. Εξαιτίας αυτού στην Κροατία έχουν ειδική αναφορά στους φίλους του "Δικεφάλου". Στην ιστοσελίδα dnevnik.hr εκτός του ότι αναφέρεται πως ο πρώην προπονητής της κροατικής Χάιντουκ και νυν του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, θα είναι αντίπαλος της Λοκομοτίβα, γίνεται λόγος για διάφορα μέτρα που θα παρθούν και τονίζεται πως η Αστυνομία... ξέρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από το ματς που είχε δοθεί με την Ντινάμο.

Υπογραμμίζεται πως ο αγώνας είναι υψηλού κινδύνου και μάλιστα αναφέρεται η... ιδιαίτερη σχέση που υπάρχει μεταξύ των οπαδών του "Δικεφάλου" με εκείνους της Παρτιζάν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ