ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο Κάτσε, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ

Ελεύθερος ο Κάτσε, επιστρέφει στον ΠΑΟΚ
Κάτσε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η θητεία του Εργκούς Κάτσε στη Βικτόρια Πλζεν αποδείχθηκε σύντομη. Ο Αλβανός χαφ έλυσε το συμβόλαιό του με την τσέχικη ομάδα και την Τετάρτη (30/11) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ξεκαθαρίζει το μέλλον του.

Έπειτα από δέκα συμμετοχές στη Βικτόρια Πλζεν, ο Εργκούς Κάτσε αποτελεί παρελθόν. Ο Αλβανός χαφ έλυσε το συμβόλαιό του, απλά για τυπικούς λόγους αυτό θα φανεί ότι έγινε στις 8 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία το πρωτάθλημα στην Τσεχία θα έχει διακοπή μέχρι τον Φεβρουάριο.

Την Τετάρτη (30/11) ο 23χρονος θα βρίσκεται πίσω στη Θεσσαλονίκη, αλλά μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου δεν έχει δικαίωμα να κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκείνη την ημέρα και μετά.

Μένει να ξεκαθαρίσει αν πάει παραμείνει στην Τούμπα ή δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Τη Δευτέρα (5/12) ο εκπρόσωπός του, Νίκος Καγιούλης, θα έχει συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέλλον του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και μέρες διαπραγματεύσεις έχουν γίνει με την πορτογαλική Μπελενένσες, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με ομάδες από την Τουρκία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ