ΠΑΟΚ

Ελεύθερος από 29 Φεβρουαρίου ο Άρνεσεν

Ελεύθερος από 29 Φεβρουαρίου ο Άρνεσεν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι αποκάλυψε ο Δανός τέως αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Άρνεσεν, για τη λύση της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο".

Ο Φρανκ Αρνεσεν αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την θέση του αθλητικού διευθυντή και το μόνο που δεν ήταν γνωστό αποτελούσε η ημερομηνία κατά την οποία μένει και τυπικά ελεύθερος από τον "Δικέφαλο".

Αυτό, πάντως, το αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις του. " Αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον, θα το ακούσω. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο", είπε αρχικά αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και πρόσθεσε: " Από τις 29 Φεβρουαρίου είμαι ελεύθερος. Έτσι, την Δευτέρα μπορώ να κάνω ό,τι θέλω".

Ελεύθερος από 29 Φεβρουαρίου ο Άρνεσεν

Σάντος και Κονσεϊσάο στην ταινία που αφορά τον ΠΑΟΚ

Λόγω της συμπλήρωσης των 90 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, θα υπάρξει η ταινία "90 χρόνια ΠΑΟΚ". Μάλιστα στην Πορτογαλία πήγε συνεργείο για να κάνει γυρίσματα στο σπίτι του Φερνάντο Σάντος (με επικεφαλής τον σκηνοθέτη Νίκο Τρανταφυλλίδη, γιο του Χάρυ Κλυνν) ενώ θα πάει και στον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Χριστόπουλος: "Εξαιρετικοί παίκτες οι Χαρίσης, Κοροβέσης και Βελλίδης"

Διάφορα ονόματα έχουν "κυκλοφορήσει" για τον πάγκο του ΠΑΟΚ και ένα από αυτά ήταν και του Γιάννη Χριστόπουλου (η ΠΑΕ έχει διαψεύσει πως υπάρχει θέμα προπονητή). Ο ίδιος δήλωσε στον "Arena" για την φημολογία που υπήρξε αλλά και για την ομάδα του "Δικεφάλου":

"Είναι ξεχωριστά ματς, αυτό της Άντελεχτ και αυτό με τον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό. Έχει πολύ μεγάλο ρόστερ και δεν θα παίξει ρόλο τι θα κάνει σήμερα. Είναι επαγγελματίες και ακόμα και αν αποκλειστούν δεν θα επηρεαστούν.

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (σ.σ. για το Κύπελλο), μόνο και μόνο ότι είναι δυο φανέλες πολύ μεγάλων ομάδων δεν χωράνε προγνωστικά. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει προβλήματα αλλά σε τέτοια μεγάλα ματς μεταμορφώνονται οι ομάδες. Η πρόκριση είναι ανοιχτή. Παράδειγμα το ματς του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που το γύρισε.

Ο Μίχελ ήταν στην Σαχτάρ, αλλά δεν τον γνώριζα. Δεν τον είχα συνατήσει. Όσο για τις φήμες περί ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ τώρα έχει προπονητή και είναι άκαιρο να μιλήσουμε γι’ αυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ και πολύ ικανούς ποδοσφαιριστές. Χαρίσης Κοροβέσης και Βελλίδης είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και μπορούν να βοηθήσουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ