ΠΑΟΚ

Έλεγχοι μέχρι.... γδυσίματος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Έλεγχοι μέχρι.... γδυσίματος στους οπαδούς του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε συναγερμό έχουν τεθεί η Αστυνομία, ο τοπικός δήμος και η διοίκηση της Σλόβαν Λίμπερετς για την παρουσία περίπου 2000 οπαδών του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση των δύο ομάδων την προσεχή Πέμπτη (29/09).

Εκτενή αφιερώματα στα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύουν την επόμενη εβδομάδα με αφορμή την παρουσία περίπου 2000 οπαδών του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς φιλοξενούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ιστοσελίδα " liberec.idnes.cz" υπάρχουν δηλώσεις του επικεφαλής του τμήματος Τουρισμού και Αθλητισμού στο "Λίμπερετς Σίτι Χολ", Νταβίντ Γκράζινγκ. "Έχουμε ήδη στείλει φυλλάδια στην Ελλάδα με τα οποία ενημερώνουμε τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι οπαδοί που θα έρθουν. Εχουμε δώσει και χάρτη του σταδίου, με τον χώρο ασφαλείας και το χώρο πάρκινγκ για τα λεωφορεία". Πριν από το παιχνίδι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Πάπιβορ.

"Στην Ελλάδα έχουμε στείλει 1200 εισιτήρια και θα δώσουμε και άλλα 400, για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα διαθέσουμε τη δυτική κερκίδα χωρητικότητας περίπου 3000. Ικανοποιώντας αίτημα της Αστυνομία θα υπάρχει μία κενή ζώνη περίπου 800 καθισμάτων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων", προσθέτει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Σλόβαν, Λούκας Βάνια και διευκρινίζει: "Μην περιμένετε ότι θα έρθουν 2000 χούλιγκαν. Θα είναι 2000 οπαδοί, μεταξύ των οποίων ίσως υπάρχουν και ορισμένοι χούλιγκαν. Και αυτοί που θα έρθουν δεν θα είναι όλοι από την Ελλάδα. Θα υπάρχουν και Έλληνες που ζουν στην Τσεχία, στη Γερμανία και στην Πολωνία".

Προειδοποιεί ακόμη για πολύ αυστηρούς σωματικούς ελέγχους που θα φτάνουν μέχρι και το ξεγύμνωμα των οπαδών: "Θα γίνουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι για να αποτρέψουμε το ενδεχόμενο να περάσουν βεγγαλικά στο γήπεδο. Όπου χρειαστεί θα ζητάμε από τους οπαδούς να ξεγυμνωθούν. Αν ανάψουν φωτιές στις κερκίδες γρήγορα θα σβήνονται με νερό".

Η Αστυνομία κάνει από την πλευρά της την δική της μεγάλη κινητοποίηση. "Θα υπάρχουν άνδρες από τμήματα της που είναι εξειδικευμένα για αντιμετώπιση ταραχών, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και 13 διερμηνείς που θα μιλούν ελληνικά" τονίζει ο υπεύθυνος Τύπου της Αστυνομίας, Βλάστα Σουχάνκοβ.

Θα υπάρχει απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ, εκτός από μία συγκεκριμένη περιοχή, στην πλατεία Πάπιβορ, όπου θα είναι ο χώρος ασφαλείας για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ