ΠΑΟΚ

Έλεγχο ντόπινγκ με δικά του έξοδα ζητά ο ΠΑΟΚ!

Έλεγχο ντόπινγκ με δικά του έξοδα ζητά ο ΠΑΟΚ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστολή με την υπογραφή του Μάκη Γκαγκάτση που στάλθηκε στο ΕΣΚΑΝ και το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ για να γίνονται έλεγχοι ντόπινγκ σε όλα τα παιχνίδια του.

Τεράστιο πρόβλημα με τους ελέγχους ντόπινγκ υπάρχει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Ελλείψει χρημάτων, στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου γύρου δεν είχαν γίνει καθόλου και μόνο τελευταία μετά από πιέσεις του Αστέρα Τρίπολης και της ΑΕΛ επανάρχισαν στα μισά ματς κάθε αγωνιστικής.

Το θέμα "άγγιξε" και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Live Sport" με επιστολή προς το ΕΣΚΑΝ που φέρει την υπογραφή του αντιπροέδρου της, Μάκη Γκαγκάτση ζητά να γίνονται έλεγχοι σε όλα τα ματς του ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει η ίδια να καλύψει το κόστος.

Συγκεκριμένα, το σχετικό κείμενο αναφέρει: "Με την παρούσα επιστολή μας αιτούμαστε να διεξάγονται έλεγχοι ντόπινγκ σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες που συμμετέχει η επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 σε χρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Σταθερός στόχος η αναβάθμιση του πρωταθλήματος

Η κίνηση του ΠΑΟΚ εντάσσεται στο πλαίσιο κινήσεων που γίνονται από πλευράς του Ιβάν Σαββίδη για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, με κορυφαία βέβαια την μεγάλη χορηγία στη Λίγκα.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του θεωρούν αναγκαίο να επανέλθουν οι έλεγχοι αντιντόπινγκ για να μην υπάρχει η παραμικρή "σκιά" πάνω από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και δείχνουν την διάθεσή τους αρχίζοντας από τα ματς του Δικεφάλου και καλύπτοντας, μάλιστα, το κόστος τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ