ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: "Θέλω να επανέλθω στο 100%"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ICON

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε την αυτοκριτική του μετά την ισοπαλία (0-0) του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δηλώνοντας πως δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Ο Μαροκινός τόνισε ότι θέλει να επανέλθει στο 100% μέσα από τα παιχνίδια.

Στην τελική πάσα εντόπισε το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελ Καντούρι όπως δήλωσε μετά την αναμέτρηση του "Δικεφάλου" με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ μίλησε και για τον εαυτό του αναγνωρίζοντας ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη φυσική κατάσταση.

"Όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι, ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε, με έντεκα εναντίον έντεκα παίξαμε καλύτερα, δεν εκμεταλλευτήκαμε τον παραπάνω παίκτη, δεν ήμασταν... ρεαλιστές στην τελική πάσα, αυτό μας κόστισε γιατί μέχρι τα 20-25 μέτρα είχαμε καλή παρουσία...", δήλωσε αρχικά ο Μαροκινός στην κάμερα τηςNovaκαι συνέχισε:

"Έπρεπε να παίξουμε γρήγορα, με ομάδες που βρίσκονται πίσω στο γήπεδο, πρέπει να παίξεις γρήγορα, τακτικά ήμασταν καλοί, είναι θέμα νοοτροπίας καθώς παίξαμε αργά με τη μπάλα".

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ, είπε: " Είμαι 12 μέρες εδώ, προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση, έμεινα δυο εβδομάδες στην Έμπολι εκτός, θέλω να επανέλθω στο 100% και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω.Και ο καλύτερος τρόπος είναι μέσα από τα παιχνίδια".

Κρέσπο: "Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να νικάμε"

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, σε δηλώσεις του μετά την "λευκή" ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, επισήμανε ότι πρέπει ο "Δικέφαλος" να νικάει και μακριά από την Τούμπα για να πάρει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Νομίζω πως στο δεύτερο μέρος ήταν πιο δύσκολο για εμάς γιατί ήταν όλοι πίσω από την μπάλα. Στο πρώτο μέρος ήταν πιο εύκολα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες γιατί υπήρχαν χώροι. Πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα να αλλάζουμε καλύτερα την μπάλα. Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να νικάμε.

Χάσαμε μια καλή ευκαιρία για να φτάσουμε στην κορυφή αλλά είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα. Πρέπει να νικάμε και εκτός από την Τούμπα αν θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ