ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί με... βουλοκέρι Σαββίδη

Club Brugge's Brandon Mechele, left, challenges Napoli's Omar El Kaddouri during the Group D Europa League soccer match between Club Brugge and Napoli at Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Thursday Nov. 26, 2015. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ελ Καντουρί (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, άναψε το "πράσινο φως" για τον Ομάρ Ελ Καντουρί αλλά και την αποχώρηση Κλάους που την Κυριακή πετάει για Ισραήλ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ενέκρινε τη συμφωνία στην οποία έφτασε ο Λούμπος Μίχελ με την πλευρά του Ομάρ Ελ Καντουρί, και ο Μαροκινός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Έμπολι ένα ποσό που αγγίζει τα 1,3 εκ. Ευρώ, με τον Ελ Καντουρί να μπαίνει ψηλά στη λίστα των ακριβότερων μεταγραφών της εποχής Σαββίδη.

Ο Γιώργης Σαββίδης είχε προαναγγείλει την μεταγραφή Ελ Καντουρί πριν από περίπου δέκα ημέρες όταν και είχε ποστάρει στο instagram φανέλα με το νούμερο 7. Το συγκεκριμένο ποστ το κατέβασε πριν από λίγες ημέρες όταν διαπίστωσε πως οι συζητήσεις είχαν "κολλήσει" και το ανάρτησε και πάλι σήμερα.

Στην υπόθεση Αθανασιάδη, η παραχώρησή του στην Μακάμπι Χάιφα, με τον ΠΑΟΚ να κρατά ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, πήρε και την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη και την Κυριακή θα πετάξει για Ισραήλ.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ