ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί: "Ευτυχώς συγκρατήθηκα με τον Κούγια"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟΚ / ΦΥΝΤΑΝΗΣ(Α) ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα που οι ομάδες δεν τα παρατάνε, το επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια και τον τραυματισμό του.

Στην ιταλική ιστοσελίδα "calcionapoli24.it" μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, έκανε σύγκριση του ιταλικού με το ελληνικό ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Αλέξη Κούγια στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τραυματισμό του: "Πριν από μερικές ημέρες τραυματίστηκα και θα μείνω εκτός συνολικά για περίπου δύο μήνες. Ξεκίνησα την θεραπεία και θα είμαι έτοιμος στα τέλη Ιανουαρίου".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Το επίπεδο δεν είναι όπως του ιταλικού πρωταθλήματος, οι πέντε-έξι πρώτες ομάδες δεν είναι κακές, αλλά συνολικά το επίπεδο δεν είναι αρκετά υψηλό. Ήταν δύσκολο για μένα το ξεκίνημα, Το πρωτάθλημα στηρίζεται στη δύναμη και οι ομάδες δε τα παρατάνε εύκολα".

Για το περιστατικό στην Λάρισα με τον Αλέξη Κούγια: "Μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης στο 90ο λεπτό και ενώ ήμουν δεξιά κοντά στον πάγκο της Λάρισας ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μου επιτέθηκε με προσβλητικά λόγια. Με τη λήξη του αγώνα τον ρώτησα τι ήθελε και ανταλλάξαμε δύο τρεις κουβέντες. Περίμενα όλα να τελειώσουν εκεί και προχωρήσαμε προς τα αποδυτήρια.

Τότε ο πρόεδρος της Λάρισας, έρχεται από πίσω, αρχικά νόμιζα ότι είναι ο φροντιστής της ομάδας, φτύνοντας με στα μούτρα. Ήμουν τσατισμένος, εκνευρισμένος, αλλά ευτυχώς κρατήθηκα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχα τιμωρηθεί με 5-6 αγωνιστικές, καλύτερα που έληξε με αυτόν τον τρόπο…".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ