ΠΑΟΚ

Ελ Καντουρί δανεικός με οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατ. ευρώ!

Ελ Καντουρί δανεικός με οψιόν αγοράς κοντά στα 2 εκατ. ευρώ!

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Έμπολι για να πάρει δανεικό τον Ελ Καντουρί για την φετινή σεζόν, προτείνοντας καιbuy-outκοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ασχοληθούν με την περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, την έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα και έχουν κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του, αφού, όπως έγραψε τοSport24.gr, είναι στόχος αξιολογημένος ως «εξαιρετική περίπτωση» από τον περασμένο Ιανουάριο.

Στη διάρκεια της Τετάρτης (9/8), ο Δικέφαλος κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Έμπολι για τον δανεισμό του 27χρονου Μαροκινού με βελγικό διαβατήριο.

Ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις απολαβές του ποδοσφαιριστή (στην ιταλική ομάδα αμείβεται ετησίως με περίπου 800.000 ευρώ) και προτείνειbuy-outπου είναι λίγο κάτω από 2.000.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Οι πιθανότητες απόκτησης του είναι πολλές, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή με τον ατζέντη του οποίου, Μίνο Ραϊόλα, έχουν γίνει διαπραγματεύσεις και έχει βρεθεί η φόρμουλα συνεργασίας από τις προηγούμενες μέρες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ