ΠΑΟΚ

Εκτός λόγω πειθαρχικού Τζαβέλλας και Βίτορ

ALKMAAR - 03-10-2013 - Europa League, AZ - PAOK Saloniki, AFAS Stadion, Paok speler Giorgos Tzavellas (l), AZ speler Aron Johannsson (m), Paok speler Miguel Angelo Leonardo Vítor (r).
ALKMAAR - 03-10-2013 - Europa League, AZ - PAOK Saloniki, AFAS Stadion, Paok speler Giorgos Tzavellas (l), AZ speler Aron Johannsson (m), Paok speler Miguel Angelo Leonardo Vítor (r). INTIME SPORTS

Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ αποκλείστηκαν από την αποστολή του αγώνα με την Ζίμπρου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Προπονήθηκε ο Αθανασιάδης την Τρίτη

Δεν θα είναι στην αποστολή για το ματς με την Ζίμπρου οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μιγκέλ Βίτορ. Αυτό γιατί υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Δευτέρας (18/8) και προτιμήθηκε να μην ταξιδέψουν στη Μολδαβία.

Ο Τζαβέλλας απολογήθηκε ενώπιον των συμπαικτών του και προπονήθηκε κανονικά αλλά προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα, ενώ ο Βίτορ υπέπεσε σε νέο παράπτωμα και ο Αγγελος Αναστασιάδης τον παρέπεμψε στη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα προπονήθηκε κανονικά ο Στέφανος Αθανασιάδης και τέθηκε στη διάθεση του Αναστασιάδη για το ματς της Πέμπτη. Το πρόγραμμα της Τρίτης περιελάμβανε δουλειά σε τεχνική με τελειώματα φάσεων και τακτική με παιχνίδι σε μικρό χώρο, συνεχή κίνηση και συγκεκριμένες εντολές.

Στην αποστολή είναι οι Γλύκος, Γιακουμής, Μάρτενς, Ρατς, Κάτσε, Αθανασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Ποζατζίδης, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Τζιόλης και Μαντούρο.

Κουμπάρεφ: "Τεράστιο κατόρθωμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ"

Για την "μάχη" της Ζίμπρου με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο τεχνικός των Μολδαβών, Ολεγκ Κουμπάρεφ τονίζοντας πως ήδη η ομάδα του έχει κάνει την υπέρβασή της

Αναλυτικά όσα είπε: " Γνωρίζω ότι ο κόσμος μας έχει υψηλές προσδοκίες και πως ένας αποκλεισμός θα τους απογοητεύσει. Αλλά πρέπει να ξέρετε ότι κάθε ομάδα έχει και ένα συγκεκριμένο όριο στις ικανότητές της και μπορεί να το ξεπεράσει και μια και δυο φορές αλλά όχι πάντα. Εμείς ως ομάδα έχουμε κάνει την υπέρβαση μας… Έχουμε περάσει στο άλλο άκρο των προσδοκιών μας ήδη. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι εμείς δε θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ να κάνουμε ότι καλύτερο και να κάνουμε την υπέρβαση μας για να περάσουμε στην φάση των ομίλων. Αλλά αυτό θα είναι τεράστιο κατόρθωμα. Έτσι κι αλλιώς για μένα οι παίκτες μου είναι ήδη ήρωες με αυτά που έχουν καταφέρει".

Ο Κουμπάρεφ μίλησε και για το πόσες πιθανότητες δίνει στην ομάδα του για την πρόκριση: "Ας είμαστε ρεαλιστές. Δεν πρόκειται για παιχνίδι στον υπολογιστή αλλά για πραγματικότητα. Το να περιμένει ο κόσμος να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ είναι σαν να περιμένετε η Σόλιγκορσκ, η ομάδα από την πατρίδα μου να αποκλείσει την Αϊντχόβεν. Πιστέψτε με ότι η διαφορά αυτού του ζευγαριού δεν είναι μικρότερη από τη διαφορά του δικού μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ