ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Ρατς

Εκτός αποστολής ο Ρατς
Ρατς INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος μπακ, Ραζβάν Ρατς, δεν θα ταξιδέψει προληπτικά στην Κρήτη για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς στο Παγκρήτιο.

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό (2/11) αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Ράζβαν Ρατς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για προληπτικούς λόγους ξεκούρασης, ενώ ο Γιάννης Σκόνδρας έκανε σήμερα (1/11) τρέξιμο ανεβάζοντας ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Οσον αφορά το πρόγραμμα προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Αγγελου Αναστασιάδη γυμνάστηκαν για περίπου μία ώρα κάνοντας αζέσταμα με το καθιερωμένο κορόιδο, ασκήσεις τεχνικής και φυσικής κατάστασης.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Βίτορ, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Μάρτενς, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα, Γκολάσα.

"ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ"

Ο Χέντβιχες Μαντούρο αναφέρθηκε τόσο στην ισοπαλία με τον ΠΑΣ, όσο και στον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ο Ολλανδός μέσος του ΠΑΟΚ τόνισε στη NOVA ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να εφησυχάζουν από το γεγονός ότι ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

"Ηταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Προσπαθήσαμε, τρέξαμε, αλλά δεχθήκαμε το γκολ που έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα. Πάντως, απαντήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, όμως, είχαμε ένα πρόβλημα στην τελική πάσα. Εκεί δεν τα καταφέραμε. Φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα, ανεβάσαμε, ωστόσο, την απόδοσή μας, αλλά έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ηταν ένα μάθημα για εμάς, τώρα συνεχίζουμε γιατί μας περιμένει δύσκολο ματς την Κυριακή", είπε αρχικά ο Ολλανδός μέσος για την ισοπαλία στον αγώνα Κυπέλλου με τα Γιάννινα και πρόσθεσε:

"Το γεγονός ότι είμαστε νέα ομάδα δεν αποτελεί άλλοθι για εμάς, για την αλλαγή στην απόδοσή μας από αγώνα σε αγώνα. Δεν επιλέγουμε διοργάνωση, κοιτάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι αλήθεια ότι αν πετύχουμε σχετικά γρήγορα ένα ή δύο γκολ, μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα για εμάς, είμαστε άνετοι και, ουσιαστικά, το παιχνίδι θεωρείται λήξαν".

Κατέληξε λέγοντας για το αυριανό (2/11) παιχνίδι με τον Εργοτέλη: "Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε επειδή είμαστε πρώτοι. Το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης είναι ενα μάθημα. Εμείς πρέπει αύριο να παρουσιάσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε απέναντι σε μία ικανή ομάδα, και μάλιστα στην έδρα της, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ