ΠΑΟΚ

Εκτός ομάδας ο Κωνσταντινίδης!

Εκτός ομάδας ο Κωνσταντινίδης!
EUROKINISSI

Πριν την σημερινή (21/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είχε τετ-α-τετ με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Παντελή Κωνσταντινίδη, στην οποία εξέφρασε την δυσφορία του για τον τρόπο διαχείρισής του από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και ενημερώθηκε ότι από εδώ και στο εξής θα προπονείται μόνος του.

Σοβαρή εξέλιξη στο θέμα που προέκυψε με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη σημειώθηκε σήμερα (21/9) το πρωί, πριν την προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέσα Μεσημβρία.

Ο 23χρονος μπακ είχε τετ-α-τετ με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Παντελή Κωνσταντινίδη και μίλησαν αναλυτικά για το θέμα που προέκυψε μετά την απόφαση του Λουτσέσκου να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο και την ανάρτησή του στο facebook.

Ο ποδοσφαιριστής μίλησε αναλυτικά για όλα όσα τον έχουν ενοχλήσει από την αρχή του καλοκαιριού μέχρι σήμερα, το γεγονός ότι δεν ήταν ουσιαστικά στο πλάνο της ομάδας παρότι είχε πάρει διαβεβαιώσεις για το αντίθετο και σημείωσε ότι με αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να συνεχιστεί η σχέση του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης, στη συνέχεια, τον ενημέρωσε πως έπειτα από απόφαση της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, από εδώ και πέρα θα προπονείται μόνος του. Ουσιαστικά, πλέον, ο 23χρονος μπακ αποτελεί ξένο σώμα για τον ΠΑΟΚ και προφανώς τον ερχόμενο Ιανουάριο θα υπάρχουν εξελίξεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ