ΠΑΟΚ

Εκτός οι Χαρίσης, Νομπόα στον ΠΑΟΚ

Εκτός οι Χαρίσης, Νομπόα στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Απρόοπτα για τον Ιγκόρ Τούντορ εν όψει του αγώνα με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Χαρίσης και Νομπόα. (VIDEO)

Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον Ιγκόρ Τούντορ... Από την τελευταία προπόνηση αποχώρησαν τραυματίες οι Χαρίσης και Νομπόα. Ο τελευταίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην γάμπα και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Πέμπτη για να εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Ο νεαρός μέσος από την άλλη, υπέστη θλάση σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση στον οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί κι αυτός σε μαγνητική την Παρασκευή για να προσδιοριστεί το διάστημα της απουσίας του.

Από εκεί και πέρα, ο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι εξής: Κίτσιου, Όλσεν, Κοροβέσης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Γκολάσα, Ρατς, Κάτσε, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας και Κουλούρης.

Μυστακίδης: "Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα"

Για τα συναισθήματα του μετά το ευρωπαϊκό ντεμπούτο:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη Ευρώπη. Δυστυχώς δεν συνδυάστηκε με το κατάλληλο απoτέλεσμα. Δεν έχει, όμως, τελειώσει κάτι ακόμη. Πιστεύω ότι θα τα διορθώσουμε όλα στο δεύτερο παιχνίδι".

Για τη μικρή σε διάρκεια προετοιμασία και το αν αυτό δημιουργεί άγχος:
"Το γκολ που πετύχαμε στο 90΄ στην Κροατία μας έχει αφαιρέσει το άγχος, καθώς τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα. Το παιχνίδι στην Τούμπα είναι καθοριστικό για μας. Θα μπούμε να τα δώσουμε όλα. Από αυτό το ματς κρίνεται η πρόκριση και ξέρουμε ότι με ένα γκολ διαφορά θα περάσουμε. Και με τη στήριξη του κόσμου. Εννοείται ότι ο κόσμος είναι πλεονέκτημα για μας. Ελπίζω να είναι πολύς στο γήπεδο, να μας στηρίξει και μαζί να τα καταφέρουμε".

Για το που θα κριθεί η πρόκριση:
"Στην αποτελεσματικότητα. Να είμαστε αυτοί που πρέπει, να ακούσουμε τις εντολές του προπονητή. Αν κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να περάσουμε στον επόμενο γύρο".

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο:
"Εύχομαι να είναι εκεί. Ξέρουμε ότι έχει πολλά προβλήματα αυτή την εποχή. Του ζητάμε να τα αφήσει στην άκρη και να στηρίξει την ομάδα γιατί το έχουμε ανάγκη. Και μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ