ΠΑΟΚ

Εκτός ο Περέιρα για Φιορεντίνα

Εκτός ο Περέιρα για Φιορεντίνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επί ελληνικού εδάφους προετοιμασία το για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Φιορεντίνα (24/11, 20:00), με τον Περείρα να μένει εκτός αποστολής.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την επι Ελληνικού εδάφους προετοιμασία το για το παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την Φιορεντίνα (24/11, 20:00) με τηνπροπόνηση που ξεκίνησε στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημρβίαςμε τον Περείρα να μένει εκτός αποστολής.

Ο Βλάνταν Ίβιτς περίμενε να δει την κατάσταση των Χοσέ Κρέσπο (απουσίασε από το τελευταίο κομμάτι της χθεσινής (21/11) προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα) και Γκάρι Ροντρίγκες (είχε μείνει χθες στο γυμναστήριο και έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω στομαχικών διαταραχών).

Αμφότεροι συμμετείχαν κανονικά όμως η απώλεια της τελευταίας στιγμής είναι ο Φακούντο Περέιρα ο οποίος έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ο Σέρβος τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή, από την οποία η απουσία του Στέφανου Αθανασιάδη ήταν δεδομένα ουσιαστικά από το 4' της αναμέτρησης με αντίπαλο την Καραμπάγκ, όταν και ο 28χρονος επιθετικός είδε τηντρίτη κίτρινη κάρτα σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Ίβιτς είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Σάχοβ, Τσίμιροτ , Μπίσεσβαρ, Πέλκας , Μυστακίδης, Τιάμ, Ροντρίγκες, Τζάλμα, Κουλούρης, Κίτσιου.

Η αποστολή πετάει στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (23.11) με πτήση τσάρτερ για Φλωρεντία. Η τελευταία προπόνηση (ανοικτή για 15′ στα ΜΜΕ) θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο των Βιόλα. Νωρίτερα, στις 18:00 θα μιλήσει ο Βλάνταν κι ο Χοσέ Κρέσπο.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Γλύκος αλλάζει τα δεδομένα στη θέση "1"
Ο ΠΑΟΚ στο Europa League TV Show
Εμεινε στα 6 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Τσίμιροτ
Τα μέτωπα του ΠΑΟΚ: Τα αποτελέσματα του poll του Sport24.gr
Ανανέωσε ως το 2019 στον ΠΑΟΚ ο Γλύκος
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ