ΠΑΟΚ

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Παπαδόπουλος

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Παπαδόπουλος
Παπαδόπουλος Γκολάσα INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Σφιχτή ένιωσε την γάμπα του ο Φακούντο Περέιρα.

Εγινε γνωστό από την ΠΑΕ το ακριβές μέγεθος του προβλήματος του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής υπεβλήθη σε μαγνητική και τα αποτελέσματα αυτής έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τα πρώτα δύο ματς των πλέι οφ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το τρίτο. Από εκεί και πέρα ο Φακούντο Περέιρα έκανε προληπτικά ειδικό πρόγραμμα επειδή ένιωσε σφιχτή την γάμπα του ενώ οι Στέφανος Αθανασιάδης, Εγιάλ Γκολάσα, Μιγκέλ Βίτορ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Εργκούς Κάτσε και Αστέριος Γιακουμής συνεχίζουν θεραπεία.

Τέλος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ρατς, Τζιόλης προπονήθηκαν κανονικά. Την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10.00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το φιλανθρωπικό φιλικό με την Εθνική 2004 για την ευχή του Χρυσοβαλάντη από το Make a Wish. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Στην Κοβάσεβιτς τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ

Τον Νοέμβρη του 2014 ο Ραζβάν Ρατς (είχε διάταση και οίδημα στον αριστερό προσαγωγό ενώ και ο δεξιός ήταν επιβαρυμένος) μετέβη στη Σερβία για να ακολουθήσει την πρωτοποριακή θεραπεία της γιατρού Μαριάνα Κοβάσεβιτς. Πρόκειται για ειδικά μασάζ με χρήση και πλακούντα αλόγου (!) που όπως η ίδια έχει δηλώσει «σε μία ώρα αντκαθίσταται μία εβδομάδα της κοινής θεραπείας που εφαρμόζουν οι γιατροί των ομάδων".

Την συγκεκριμένη γιατρό επισκέφτηκαν την Τρίτη οι Αθανασιάδης, Γκολάσα, Βίτορ και Κωνσταντινίδης ώστε να δουν τι μπορεί να γίνει με τους τραυματισμούς τους και να τους ξεπεράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Κλάους και Βούκιτς μαζί...

Να σημειωθεί πως με την ευκαιρία της παρουσίας στο Βελιγράδι, ο Αθανασιάδης τα είπε με τον Σβόνιμιρ Βούκιτς και "ανέβασε" σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Εκτός για δύο εβδομάδες ο Παπαδόπουλος

Το "τρίποντο" του Γλύκου...

Η ΠΑΕ ανέβασε video από την προπόνηση της Τρίτης και σε αυτό μεταξύ άλλων μπορείτε τον Παναγιώτη Γλύκο να έχει ρόλο... καλαθοσφαιριστή και να πετά την μπάλα από πολύ μακριά σε ένα βαρέλι πετυχαίνοντας τον στόχο!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ