ΠΑΟΚ

Εκτός έδρας νίκη: σπάνια υπόθεση

Εκτός έδρας νίκη: σπάνια υπόθεση
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις ένα "διπλό" στα τελευταία 11 εκτός έδρας ματς που έχει δώσει ενώ μέσα στο 2016 έχει μόνο μια νίκη μακριά από την Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί. Μετά τις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό και την Καλλονή, ο "Δικέφαλος" την Κυριακή έχασε με 3-1 από τον Πανιώνιο . Ετσι για άλλη μια φορά κατά το νέο έτος (2016), μένει δίχως "διπλό"...

Οι "ασπρόμαυροι" είχαν κερδίσει τον Παναιτωλικό στο ντεμπούτο του Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά αν "πάμε" πιο πίσω, θα διαπιστώσουμε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια (ο απολογισμός είναι μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες) μακριά από την Τούμπα.

Το κακό σερί άρχισε για τον "Δικέφαλο" μετά το νικηφόρο (0-1) ματς με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία. Αυτό γιατί έπειτα από το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι να φτάσει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό, οι "ασπρόμαυροι" είχαν φτάσει τα 9 σερί εκτός έδρας παιχνίδια δίχως να πάρουν το "διπλό".

Σε κάθε περίπτωση για μια ομάδα του επιπέδου του ΠΑΟΚ, η μία νίκη στα τελευταία 11 ματς εκτός Θεσσαλονίκης είναι κάκιστη επίδοση. Μάλιστα μέσα στο 2016, ο "Δικέφαλος" έχει μόνο ένα "διπλό" και αυτό ήταν το 0-3 απέναντι στον Παναιτωλικό.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ