ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Τσίμιροτ και ο Ροντρίγκες

Εκτός αποστολής ο Τσίμιροτ και ο Ροντρίγκες
Τσίμιροτ INTIME SPORTS

Προβλήματα προέκυψαν το Σάββατο για τους Τσίμιροτ και Ροντρίγκες και έτσι δεν είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Διαβάστε αναλυτικά.

Δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν το εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό. Αυτό γιατί έμειναν εκτός αποστολής οι Τσίμιροτ και Ροντρίγκες.

Ο Βόσνιος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα και την Δευτέρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Η επιστροφή του Ροντριγκες θα "πάει" πιο πίσω γιατί ένιωσε σφιχτό τον αριστερό του δικέφαλο μετά την επιβάρυνση των τελευταίων ημερών και ο Ιγκορ Τούντορ (μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ) αποφάσισε να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στον αγώνα που "έρχεται".

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στη διάθεση για το ματς της Κυριακής είναι οι Βελλίδης, Μελίσσας, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κοροβέσης, Κίτσιου, Χαρίσης, Κάτσε, Τζιόλης, Σάμπο, Αντονις, Μυστακίδης, Πέλκας, Κάκκο και Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ