ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Κίτσιου

Εκτός αποστολής ο Κίτσιου
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Κίτσιου δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη και έμεινε εκτός αποστολής από το ματς με την Σπάρτακ Τρανάβα. Τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με τον Ρούντνεβς

Πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με την Σπαρτάκ Τρνάβα... Ο Στέλιος Κίτσιου έμεινε εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη. Οι εκλεκτοί του Ιγκορ Τούντορ για το ματς στην Σλοβακία είναι οι: Όλσεν, Μελίσσας, Σιαμπάνης, Κόστα, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Κοροβέσης, Μυστακίδης, Δεληγιαννίδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης.

Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, που αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του "Δικεφάλου" για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν.

Τα βρήκαν με Ρούντνεβς

Ο ΠΑΟΚ θα έχει βρει με τον Ρούντνεβς και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον Λετονό θα είναι τριετούς διάρκειας. Ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις (έφυγε από την Ελλάδα) και περιμένει πλέον να κλείσει οριστικά η συμφωνία Αμβούργου-ΠΑΟΚ. Τέλος παρατείνεται η άδεια του Λούκας Πέρεθ στην Ισπανία γιατί το θέμα της μετακίνησής του στην Λα Κορούνια προχωρά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ