ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Κίτσιου στον ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής ο Κίτσιου στον ΠΑΟΚ
Λουντ Κίτσιου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Στέλιος Κίτσιου παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης. Εκτός 18άδας, Χαρίσης και Τιάμ.

Με ένα ακόμη πρόβλημα στις θέσεις των ακραίων αμυντικών κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Στέλιος Κίτσιου παρέμεινε κλινήρης λόγω ίωσης κι αποκλείστηκε από την αποστολή της αναμέτρησης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ, νεαρός Έλληνας διεθνής αμυντικός αισθανόταν έντονες στομαχικές διαταραχές κι αδυναμία, δεν προπονήθηκε και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς.

Θυμίζουμε ότι απ΄το παιχνίδι θα απουσιάσει και ο βασικός αριστερός μπακ, Μαρίν Λέοβατς που κουβαλά τιμωρία δύο αγωνιστικών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.Ο Σέρβος τεχνικός του Δικεφάλου άφησε ακόμη εκτός 18άδας τους Βελλίδη, Μαλεζά, Πούγγουρα, Χαρίση, Κοροβέση, Τιάμ και τους νεαρούς Δεληγιαννίδη, Δημητριάδη, ενώ θυμίζουμε ότι Τζιόλης, Σκόνδρας και Χατζηισαΐας είναι εκτός πλάνων.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε για την πρεμιέρα είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα, Κουλούρης.Με βάση τις απουσίες της τελευταίας στιγμής, ο Γιαννούλης μάλλον θα παίξει στα αριστερά και ο Μάτος θα παραμείνει δεξιά.

Ένα πιθανό σχήμα ενδεκάδας έχει ως εξής:Τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος, στην άμυνα από τα δεξιά θα παίξουν οι Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Γιαννούλης. Αμυντικοί χαφ θα είναι οι Κάνιας και Τσίμιροτ, επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Μπίσεσβαρ, στα άκρα της επίθεσης θα κινούνται οι Τζάλμα και Ροντρίγκες και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Όσο για το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε και πάλι στόχευση στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και, βέβαια, την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ