ΠΑΟΚ

"Εκτελεστής" από την άσπρη βούλα ο Μπερμπάτοφ

"Εκτελεστής" από την άσπρη βούλα ο Μπερμπάτοφ
INTIME SPORTS

Τα δύο γκολ του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ με πέναλτι στο φιλικό (3-1) του ΠΑΟΚ με την Κ20 το Σάββατο (10/10) και η παρουσία των Λέοβατς, Άντονις.

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι, προκειμένου ο Τούντορ να βγάλει συμπεράσματα, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10/10) στη Νέα Μεσημβρία ανάμεσα στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ και την Κ20. Οι μεγάλοι κέρδισαν με 3-1 και ο Μπερμπάτοφ σημείωσε δύο γκολ με πέναλτι. Ένα σημείωσε ο Μαλεζάς, ενώ ο Δεληγιαννίδης σκόραρε για την Κ20.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με σουτ του Δεληγιαννίδη , ενώ είχε και δοκάρι με τον Κάκκο και η πρώτη ομάδα ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Ζάιρο και το σκορ με πέναλτι του Μπερμπάτοφ έπειτα από ανατροπή του Βίτορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρέφερι Δημήτρης Δανιηλίδης έδειξε και πάλι την άσπρη βούλα σε χέρι του Ρικάρντο Κόστα που είχε πάρει… μεταγραφή κι ο Μπερμπάτοφ έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μαλεζάς με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ροντρίγκες .

Ο Μαλεζάς ξεκίνησε με την K20 και άλλαξε στο ημίχρονο με τον Ρικάρντο Κόστα, ενώ ο Δεληγιαννίδης στην επανάληψη αντικατέστησε τον Λέοβατς, ο οποίος για προληπτικούς λόγους επειδή προέρχεται από τραυματισμό, αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος.

Ο Τέρι Αντόνις αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ενώ οι Παναγιώτης Γλύκος, Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα κι ο Γιάννης Σκόνδρας απουσίαζε λόγω ίωσης. Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ήταν: Μελισσάς, Ρικάρντο Κόστα (Μαλεζάς), Τζαβέλλας, Βίτορ, Αντόνις, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Λέοβατς (Δεληγιαννίδης), Ζάιρο, Μπερμπάτοφ, Κοροβέσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ