ΠΑΟΚ

Εξώδικο ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη

Εξώδικο ΠΑΟΚ στον Καρυπίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο στον Θόδωρο Καρυπίδη για απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος στο σούπερ μάρκετ που νοικιάζει στο γήπεδο της Τούμπας. Πώς κινείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα μισθώματα που της οφείλονται.

Υπάρχει μία ιδιαιτερότητα στην περίπτωση του Θόδωρου Καρυπίδη που εδώ και λίγο καιρό έχει αναλάβει και τυπικά πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης. Μία από τις εταιρίες του έχει νοικιάσει και εκμεταλλεύεται το σούπερ μάρκετ κάτω από τη θύρα 6 του γηπέδου της Τούμπας.

Ωστόσο, έχει δημιουργήσει οφειλές τόσο προς τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μη καταβάλλοντας το αντίτιμο του ρεύματος που χρησιμοποιεί, όσο και προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην οποία οφείλει μισθώματα από τη χρήση του χώρου (βάσει της συμφωνίας που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ εισπράττει τα ενοίκια από τη χρήση του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικο προς την εταιρία του προέδρου του Άρη για τα χρήματα που του οφείλει, προειδοποιώντας για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΠΑΕ περιμένει στα χέρια της ένα πόρισμα εταιρίας που ασχολείται με τον πτωχευτικό νόμο, στον οποίο έχει υπαχθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση, προκειμένου να αποφασίσει πώς θα κινηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως η εταιρία του Θόδωρου Καρυπίδη είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με άλλη εταιρία για να μεταβιβάσει το συγκεκριμένο, καθώς και άλλα σούπερ μάρκετ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα έσοδα ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης απ' το Europa League
Το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ
Ενδιαφέρον Κοντονή για την έρευνα του ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ