ΠΑΟΚ

Έξι μήνες εκτός με ρήξη χιαστού ο Γλύκος στον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Γλύκο, δυο ματς πριν το φινάλε της σεζόν, με τον διεθνή γκολκίπερ να παθαίνει ρήξη χιαστού και να μένει έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Το χειρότερο δυνατό σενάριο, που δεν φανταζόντουσαν ούτε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προέκυψε μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος το Σάββατο το μεσημέρι λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του.

Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και επίσης ρήξη μηνίσκου κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες τουλάχιστον.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ ανέφερε:

"O Παναγιώτης Γλύκοςυπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του".

Έξι μήνες εκτός με ρήξη χιαστού ο Γλύκος στον ΠΑΟΚ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα η επέμβαση για την αποκατάσταση στο τραυματισμένο γόνατο του Γλύκου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί και άπαντες στην ομάδα του "δικέφαλου" έσπευσαν να εκφράσουν τα περαστικά τους στον 30χρονο γκολκίπερ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ