ΠΑΟΚ

Εξετάζει Μουκαντζό ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει Μουκαντζό ο ΠΑΟΚ

Ο Λούμπος Μίχελ ψάχνει εντατικά για φορ και μία από τις περίπτωσεις που σκανάρει είναι του Καμερουνέζου, Μπέντζαμιν Μουκαντζό (VIDEO).

Οι προσδοκίες για την απόκτηση φορ υψηλών προδιαγραφών τον Ιανουάριο είναι μεγάλες και τις έχουν καλλιεργήσει οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ο Λούμπος Μϊχελ είναι σε συνεχείς επαφές με διάφορους ατζέντηδες και οι προτάσεις έρχονται βροχή. Μία από αυτές αφορά στον 28χρονο Μπέντζαμιν Μουκαντζό.

Ο διεθνής Καμερουνέζος επιθετικός αγωνίζεται στη Λοριάν, έχει 7 γκολ σε 13 ματς φέτος στη Ligue 1, όμως το γεγονός ότι η ομάδα του είναι ουραγός στη βαθμολογία τον κάνει να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μουκαντζό που έχει χτίσει ένα καλό όνομα αγωνιζόμενος σε διάφορες γαλλικές ομάδες (Νιμ, Μονακό, Νανσί, Ρεμς και τώρα Λοριάν) τα τελευταία χρόνια, είχε βρεθεί στο στόχαστρο αγγλικών συλλόγων το καλοκαίρι, όμως η Λοριάν αρνήθηκε να τον παραχωρήσει παρότι δέχθηκε προτάσεις με αρκετά υψηλό τίμημα.

Φαίνεται, όμως, ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει πλέον και δεν είναι τυχαίο ότι, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του ύτψους 1.80μ. επιθετικού έχει δείξει η Μπεσίκτας.

Σε ό,τι αφορά στον ΠΑΟΚ, το όνομά του είχε απασχολήσει και παλιότερα. Ο Μουκαντζό θεωρείται μία αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή, από αυτές που ψάχνει ο Λούμπος Μίχελ. Το αν ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εστιάσει εκεί θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Πάρτε μία γεύση από τον Μπέντζαμιν Μουκαντζό:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ