ΠΑΟΚ

Εξετάσεις ο Βαρέλα, περιμένει ο Λουτσέσκου

Εξετάσεις ο Βαρέλα, περιμένει ο Λουτσέσκου
Βαρέλα EUROKINISSI SPORTS

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα περάσει την Πέμπτη (19/7) από εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στο τετρακέφαλο, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα επιστρέψουν την Πέμπτη (19/7) το πρωί στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του για τον αγώνα με τη Βασιλεία την Τρίτη στις 8.30 στην Τούμπα. Ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε την Τετάρτη (17/7) θεραπεία, την οποία θα συνεχίσει και σήμερα και αύριο θα κάνει εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί, αν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του Δικέφαλου έλεγαν ότι το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτύπημα που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίο φιλικού που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, δεν είναι κάτι που μπορεί να τον κρατήσει στα…πιτς για περισσότερες από τρεις- τέσσερις ημέρες.

Αύριο θα οριστικοποιηθεί ο χρόνος αποθεραπείας του Φερνάντο Βαρέλα, που λογικά θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση με τη Βασιλεία. Ο Ρουμάνος έχει δείξει ότι υπολογίζει πολύ στην παρουσία του, καθώς στα πλάνα του για τον αγώνα με τους Ελβετούς, η τετράδα της άμυνας είναι αυτή που χρησιμοποιούσε την περασμένη σεζόν με τον Βαρέλα μαζί με τον Κρέσπο στα στόπερ και τους Μάτος και Βιεϊρίνια στα δύο άκρα της.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ