ΠΑΟΚ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ
INTIME SPORTS

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ντόρτμουντ μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ. Στις 9 το πρωί της Δευτέρας (28/9) τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια και περίπου τέσσερις ώρες αργότερα, δηλαδή, πριν από μερικά λεπτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι έγινε sold out.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ την Πέμπτη είναι και επίσημα Sold Out!", αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό του Δικεφάλου στο facebook. Οσοι πρόλαβαν, λοιπόν, να αγοράσουν εισιτήριο μπορούν να αισθάνονται τυχεροί που θα δώσουν την Πέμπτη το παρών στην γιορτινή Τούμπα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση στο Facebook:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Ντόρτμουντ την Πέμπτη (28.09) είναι και επίσημα Sold Out! #PamePAOKARA #PAOKFans #uel #PAOKBVB

Posted by PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ on  Monday, 28 September 2015

Διαιτητής του μεγάλου αγώνα ο Βρετανός Αντονι Τέιλορ

Η UEFA όρισε διαιτητή του μεγάλου αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ντόρτμουντ τον 37χρονο Βρετανό, Άντονι Τέιλορ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Τζον Μπρουκς και Λι Μπετς, τέταρτος διαιτητής ο Σιμόν Μπένετ και παρατηρητής της UEFA ο Πορτογάλος Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Ο Τέιλορ διευθύνει αγώνες Premier League από το 2010 και από το 2013 "παίζει" ευεωπαϊκά παιχνίδια. Πριν μερικούς μήνες σφύριξε τον τελικό του Λιγκ Καπ στο Γουέμπλει μεταξύ της Τσέλσι και της Τότεναμ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ